+359 893 366 898 info@madlenfashion.com

ВАЖНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ


ТАЗИ СТРАНИЦА (ЗАЕДНО С ДОКУМЕНТИТЕ, ПОСОЧЕНИ ВЪРХУ НЕЯ) ПОКАЗВА  РЕДА И УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРОДАЖБАТА НА ЧАСТ ОТ ПРОДУКТИТЕ (НАРИЧАНИ ЗАНАПРЕД „ПРОДУКТИ“), РЕГИСТРИРАНИ НА САЙТА НИ  www.madlenfashion.com (НАРИЧАН ЗА НАПРЕД НАШИЯ САЙТ). МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ВНИМАТЕЛНО, ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ ПРОДУКТИ ОТ НАШИЯ САЙТ.


Можете да отпечатате копие на тези правила и условия за бъдещи справки.


Използването на този уеб сайт означава, че приемате тези правила и условия, заедно с нашата политика за конфиденциалност, независимо от това дали решите да се регистрирате при нас или не. Ако не сте съгласни с тези правила и условия, не използвайте този уеб сайт.


1. ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС


1.1. www.madlenfashion.com е сайт, управляван от фирма Madlen Fashion Ltd. (НИЕ), регистрирана в България със седалище в гр. Раковски 4150, ул. Москва 13 .  Нашият имейл адрес е: madlenfashion1@gmail.com


2. ОБСЛУЖВАНЕ


2.1. Ние приемаме поръчки от цял свят. Можете да видите подробности за доставката в секцията за доставка


3. ЧРЕЗ ПОДАВАНЕ НА ПОРЪЧКА В НАШИЯ САЙТ ВИЕ ГАРАНТИРАТЕ, ЧЕ:


3.1.1. ВИЕ СТЕ ЗАКОННО СПОСОБЕН ВЛЕЗЕТЕ В ОБВЪРЗВАЩИ ДОГОВОРИ;

3.1.2. ВИЕ ПРЕБИВАВАТЕ В ЕДНА ОТ ОБСЛУЖВАНИТЕ СТРАНИ.


4. КАК СЕ ФОРМИРА ДОГОВОРА МЕЖДУ ВАС И НАС.


4.1. След подаване на поръчка, ще получите имейл от нас, който потвърждава, че сме получили вашата поръчка. Моля, имайте предвид, че това не означава, че поръчката е била приета. Поръчката ви представлява оферта за нас, за да си закупите продукта. Всички поръчки са обект на наличността и на приемането от нас, а ние ще потвърдим това приемане, като се свържем с вас, за да потвърдите поръчката си по телефона. В договора между нас  ще се формира само когато се свържем с вас по телефона.

 


4.2. Ние няма да обработим поръчката ви, докато не се получи пълно плащане в съответствие с разпоредбите на точка 7.


4.3. Ако направите грешка с поръчката, имате възможност да я коригирате, преди да сме я обработили. Ако вашата поръчка е вече обработена също може да я коригирате, но това може да удължи срока за доставка. Ако вашата поръчка вече е изпратена, моля връщайте и заменяйте продуктите в съответствие с нашата политика на връщане.


4.4. Договорът ще се отнася само за тези продукти, чието изпращане сме потвърдили по телефона. Ние няма да бъдем задължени да изпратим всички продукти, които са били част от поръчката ви, докато не потвърдим, че те са налични и могат да бъдат изпратени.


4.5. Имаме право да откажем всяка поръчка, направена от вас по някаква причина.


5. ПРАВАТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ


5.1. Ако сте сключили договор като потребител, можете да отмените договора по всяко време в рамките на пет работни дни, започвайки от деня, след като сте получили продуктите. В този случай, ще получите пълно възстановяване на платената цена за продуктите, в съответствие с нашата политика за връщане на стоката.


6. НАЛИЧНОСТ И ДОСТАВКА

Поръчката ви ще бъде изпратена след като я потвърдите по телефона.


7. ЦЕНА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ


7.1. Дължимата цена на продуктите ще бъде, същата като тази в уеб сайта.

7.2. Плащането се извършва чрез вас чрез начина за плащане, който сте посочили, когато сте оформяли поръчката си. 


7.3. Цените подлежат на промяна без предизвестие, но промените няма да се отразяват на поръчки, които вече са приети.


7.4.  Ние ще проверяваме цените винаги когато изпращаме пратка, така че, когато правилната цена на даден продукт е по-малко, отколкото ни обявената цена, ще уведомим за това доставчика, също и вас. Ако цената на даден продукт е по-висока от цената, уточнена в нашия сайт, ние разбира се, ще се свържем  с вас за инструкции преди изпращане на продукта или ако желаете може да откажете поръчката си.


7.5. Цената за  чуждестранни услуги може да се променя. Всички цени, които са обявени са обект на такива промени.


8. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА


8.1. За подробности относно връщане и замяна, моля обърнете се към отдел връщане и замяна.


8.2. Доставката при връщане и замяна е за сметка на клиента освен, ако не бъде доказано, че е допусната грешка от екипа ни.


8.3 Срок за връщане и замяна - 14 дни от датата на получаване на пратката.